Seizoen afsluiting bij Mestiza 11 juli 2016

Voor het afsluiten van het koorseizoen hadden we een avond met o.a. een etentje.
Dit vond plaats op maandag 11 juli 2016 bij Mestiza’s in de voormalige pastorie van Halfweg
Om 18.00 uur werden we in de pastorie ontvangen met een borrel en enkele tapas waarna het Spaans buffet al klaarstond.

Het Spaanse buffet was heerlijk
Er waren tapas:
Pincho Moruno: gegrild vleesspiesje gemarineerd in Moorse kruiden. Geserveerd in een mini pita broodje. Pincho queso azul: een canapé met een bolletje van (blauwader-)kaas en noten uit de Picos de Europa. Tortilletas: mini tortilla’s met spannende vulling .
Empanadas pollo: een empanada gevuld met een kippengerecht in Andalusië stijl.
Pimento rellenos: geroosterd mini paprikaatje gevuld met tonijnsalade. Tarta de calabaza: kleine deegpasteitjes met pompoen.

En warme gerechten:
Estofado de vaca Aragones: runderstoofpotje uit Aragon (naar middeleeuws recept).
Pollo con chorizo: een rijk gevuld kippenstoofpotje met chorizo.
Canalons con espinacas: cannelloni gevuld met spinazie en blauwe (cabrales)kaas.

en ook nog salades:
Ensalada mixta: gevulde groene salade
Ensalada de papas: aardappelsalade met raz el hanout en tonijn

Het was een geslaagde avond als afsluiting van het seizoen.

Zie ook de foto’s op deze website